De Glitter Diva's

De Glitter Diva's boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Glitter Diva's.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Glitter Diva's betoveren met hun prachtige kostuums en muzikale talent. Deze mobiele interactieve entertainmentact belooft niet alleen een visueel spektakel, maar ook een betrokken publiekservaring. Onze diva's zijn open, fris, charmant, energiek, gezellig, ongedwongen, en bovenal stijlvol.

Interactief Entertainment met de Glitter Diva's

Ontdek de veelzijdigheid van de Glitter Diva's met een repertoire dat zowel traditioneel als meerstemmig is, geschikt voor jong en oud, en met een uniek diva-tintje. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of een feest voor alle leeftijden, de Glitter Diva's brengen het juiste muzikale entertainment.

Glitter Diva's: Muzikaal Entertainment in Prachtige Kostuums

Beleef een onvergetelijke ervaring met de Glitter Diva's: waar prachtige kostuums samenkomen met betoverende muziek en een interactieve sfeer. Boek nu voor een evenement dat sprankelt en straalt!

Boeken of een optie plaatsen voor De Glitter Diva's?

Voor meer informatie over De Glitter Diva's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Glitter Diva's

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Trio's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 690 mensen

Specificaties van De Glitter Diva's

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Glitter Diva's

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Glitter Diva's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.