Steltloop act - Duo van Gogh

Steltloop act - Duo van Gogh boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop act - Duo van Gogh.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dit boerenechtpaar heeft de weidse velden verruild voor de verfkwasten waarmee Vincent van Gogh hen vereeuwigde. Gewend aan het werken met grote gereedschappen op het platteland, brengen ze nu hun ietwat ongepolijste stijl tot leven als twee steltlopers op jouw evenement. In deze act, geïnspireerd door het post-impressionisme van Van Gogh, komen niet alleen de kleurrijke penseelstreken van het schilderij tot uiting, maar ook de levendige energie van de gouden eeuw.

Deze twee boeren van van gogh lopen nu rond op stelten

Laat je betoveren door deze unieke en meeslepende voorstelling, waarin kunst, geschiedenis en entertainment samenkomen op een onvergetelijke manier. Ontdek de magie van deze levende interpretatie van Van Gogh's meesterwerk op jouw speciale gelegenheid.

Deze act is ook uit te voeren met
2 boeren
2 boerinnen

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop act - Duo van Gogh?

Voor meer informatie over Steltloop act - Duo van Gogh kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop act - Duo van Gogh

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 413 mensen

Specificaties van Steltloop act - Duo van Gogh

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop act - Duo van Gogh

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop act - Duo van Gogh kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.