Marching musicians duo

Marching musicians duo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marching musicians duo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap terug in de tijd naar de betoverende 17e eeuw met de opzwepende klanken van de marcherende musici! Deze twee karakteristieke figuren nemen je mee op een muzikale reis vol feestelijke deuntjes die rechtstreeks uit het maritieme verleden komen. Met een scala aan verschillende shanties, zowel gezongen als gespeeld, weten ze het publiek te betoveren en mee te voeren naar een tijdperk van rijke muzikale tradities.

Twee feestelijke karakters spelen 17e eeuwse muziek voor het publiek

Deze entertainende act is als een levendig stukje geschiedenis, direct uit de Gouden Eeuw. De musici brengen niet alleen de sfeer van die tijd tot leven, maar zorgen er ook voor dat het publiek actief betrokken wordt bij de muzikale beleving. Met hun authentieke kostuums en meeslepende klanken creëren ze een unieke atmosfeer die zowel educatief als vermakelijk is.

De gouden eeuw komt weer een beetje tot leven

Beeld je in dat je langs de grachten van een oude stad loopt, omringd door de geluiden van vrolijke shanties die door de straten weerklinken. Deze marching musici brengen dit historische gevoel naar moderne evenementen, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstaat waarin het verleden tot leven komt en het publiek wordt ondergedompeld in de levendige klanken van de Gouden Eeuw.

Boeken of een optie plaatsen voor Marching musicians duo?

Voor meer informatie over Marching musicians duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marching musicians duo

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 533 mensen

Specificaties van Marching musicians duo

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Marching musicians duo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marching musicians duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.