Steltloop act - Duo Vermeer

Steltloop act - Duo Vermeer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop act - Duo Vermeer.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stel je voor, "Het meisje met de parel" en "Het Melkmeisje," twee van Vermeer's meest bekende en geliefde schilderijen, op een unieke manier tot leven! Deze betoverende steltenloopact brengt niet alleen de twee iconische kunstwerken samen, maar tilt ze ook letterlijk naar nieuwe hoogten terwijl ze elegant boven de menigte uitstijgen. Een meeslepende en visueel verbluffende ervaring die de rijke geschiedenis van de Gouden Eeuw en Vermeer's meesterschap viert.

Deze twee historische karakters komen tot leven op jouw evenement

Deze twee schilderachtige personages, op gracieuze stelten, dompelen jouw evenement onder in de artistieke pracht van Vermeer's tijdperk. Ze creëren niet alleen een magische sfeer, maar brengen ook een vleugje educatie naar het evenement, waarbij gasten worden uitgenodigd om zich te verwonderen over de kunst en cultuur van de zeventiende eeuw. De interactie tussen de steltlopers en het publiek versterkt de betrokkenheid, waardoor deze act niet alleen een visueel spektakel is, maar ook een kans biedt om kunst levendig te ervaren.

Enorm leuk voor historische themadagen, op stelten vallen ze zeker op

Deze bijzondere steltenloopact met Vermeer's personages is niet alleen een lust voor het oog maar draagt ook bij aan de algehele atmosfeer van het evenement. Het is een onvergetelijke toevoeging die niet alleen de kunst waarmee we vertrouwd zijn viert, maar ook een brug slaat tussen het verleden en het heden, en de tijdloze schoonheid van Vermeer's meesterwerken laat herleven voor het moderne publiek.

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop act - Duo Vermeer?

Voor meer informatie over Steltloop act - Duo Vermeer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop act - Duo Vermeer

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 707 mensen

Specificaties van Steltloop act - Duo Vermeer

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop act - Duo Vermeer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop act - Duo Vermeer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.