Steltloop act - Rembrandt duo

Steltloop act - Rembrandt duo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop act - Rembrandt duo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De twee elegante hoofdpersonages uit "De Nachtwacht" hebben gezien hoe Rembrandt hun vereeuwigde in zijn grootste meesterwerk. En nu komen ze tot leven op jouw evenement, direct uit het schilderij gekropen vallen deze twee steltlopers gegarandeerd op in ieders ooghoek.

De nachtwacht komt tot leven, deze twee karakters zijn er direct uitgelopen

Deze charmante personages brengen de magie van kunst tot leven, waarbij ze het creatieve proces delen en de elegantie van het klassieke meesterwerk "De Nachtwacht" overbrengen. Opvallend op hun stelten leggen ze momenten vast en creëren ze verrassende composities, waarmee ze scènes in een flits vereeuwigen. Hun specialiteit ligt in groepsportretten, waarbij ze het publiek openhartelijk uitnodigen om op de foto te gaan. Dit kan met de telefoon natuurlijk, maar het duo schildert iedereen ook graag in een vingervlucht na.

Steltlopers brengen de klasse van de nachtwacht naar jouw evenement

Door hun fascinerende uitstraling brengen ze een eerbetoon aan Rembrandt en delen ze de vreugde van artistieke expressie met iedereen die hun unieke en elegante benadering rond ziet lopen. Kom en bewonder het proces van creativiteit terwijl ze het publiek uitnodigen om de charme van "De Nachtwacht" te beleven.

De personages die gespeeld worden kan een tweetal naar keuze zijn uit het schilderij. Deze zijn:

De Gouden koopman 
De Burgemeester (centraal in het schilderij) 
De Rode Musketier
De Drumspeler

Op aanvraag ook met meer als 2 karakters te boeken, of zie: Nachtwacht Parade

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop act - Rembrandt duo?

Voor meer informatie over Steltloop act - Rembrandt duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop act - Rembrandt duo

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 672 mensen

Specificaties van Steltloop act - Rembrandt duo

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur, 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop act - Rembrandt duo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop act - Rembrandt duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.