Polaroid girls

Polaroid girls boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Polaroid girls.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Verrijk jouw feest of evenement met het gezellige vermaak van onze Polaroid girls! Ze voegen een vleugje vintage charme toe aan de sfeer en zorgen voor onvergetelijke herinneringen. Onze dames zijn meesters in het aanspreken van jouw gasten, en ze nodigen iedereen uit om deel te nemen aan een leuke fotosessie.

De polaroid girls zorgen voor leuke kiekjes

Het bijzondere aan onze Polaroid girls is dat je niet hoeft te wachten op de foto's; je krijgt ze direct mee naar huis! Deze direct-klaarfoto's vangen de spontane momenten en glimlachen van je gasten, waardoor ze een tastbare herinnering hebben aan het evenement.

Onze standaardbezetting omvat 2 enthousiaste spelers, maar we kunnen de bezetting aanpassen naar jouw wensen. Bovendien zijn er talloze mogelijkheden om deze act te combineren met andere acts voor een nog gevarieerder entertainmentpakket.

Perfect om ervaringen vast te leggen van jouw evenement

Heb je een specifiek thema voor jouw evenement dat niet op onze site wordt genoemd? Geen zorgen! Neem contact met ons op, en wij bespreken graag de mogelijkheden om jouw thema tot leven te brengen en jouw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Boeken of een optie plaatsen voor Polaroid girls?

Voor meer informatie over Polaroid girls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Polaroid girls

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Foto Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 566 mensen

Specificaties van Polaroid girls

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur, 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Polaroid girls

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Polaroid girls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.