Paaldans act solo

Paaldans act solo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paaldans act solo.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap binnen in de betoverende wereld van onze sensationele pole act, waar energie, elegantie en durf samenkomen in een ongeëvenaard spektakel! Deze hoogstaande uitvoering bruist van leven en biedt een boeiende combinatie van beweging en muziek, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat die het publiek in vervoering brengt.

Spetterende paaldans performance

Deze veelzijdige pole act is uitermate geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals de spectaculaire opening van evenementen, elegante galadiners, zakelijke bijeenkomsten en feestelijke vieringen. Op aanvraag passen wij de act volledig aan naar jouw wensen. Of het nu gaat om de keuze van de muziek, de kostuums of de gewenste duur van de act, wij zorgen ervoor dat het naadloos aansluit bij de sfeer van jouw evenement. Bovendien kan deze act moeiteloos worden gecombineerd met een van onze andere indrukwekkende optredens.

Deze danseres verbluft het publiek met haar skills

Laat je betoveren door deze onvergetelijke pole act en voeg een dosis sensatie, elegantie en klasse toe aan jouw evenement. Een waarlijk betoverend schouwspel dat de verwachtingen van het publiek zal overtreffen!

  • Standaard Duur van de act: 3 tot 5 minuten
  • Minimale hoogte vereist: 320 cm
  • Minimale speelruimte: 3x3 m

Boeken of een optie plaatsen voor Paaldans act solo?

Voor meer informatie over Paaldans act solo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paaldans act solo

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 320 mensen

Specificaties van Paaldans act solo

  • Tijdsduur: tijdsduur variabel/bespreekbaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Paaldans act solo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paaldans act solo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.