Burlesque dans act

Burlesque dans act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Burlesque dans act.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met onze burlesque danseressen en laat je meeslepen door hun gepassioneerde choreografieën. Met hun verleidelijke bewegingen brengen ze spetterende burlesque acts in verschillende thema's tot leven. Wat deze acts extra bijzonder maakt, is de interactie met het aanwezige publiek, waardoor de voorstelling nog meeslepender wordt.

Een verbluffende act vol elegante dans

Uitgevoerd met stijl en klasse, duurt een centrale burlesque act ongeveer 5 tot 10 minuten. Of je nu kiest voor een enkele danseres of een groep, onze getalenteerde artiesten zijn beschikbaar om je evenement te verrijken met een vleugje glamour en sensualiteit. De thema's variëren, waardoor elke act uniek is en perfect kan worden afgestemd op de sfeer van jouw evenement.

Dompel jezelf onder in de wereld van burlesque, waar elegantie en verleiding samenkomen. Laat onze danseressen je evenement transformeren tot een betoverende ervaring vol passie en entertainment.

Boeken of een optie plaatsen voor Burlesque dans act?

Voor meer informatie over Burlesque dans act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Burlesque dans act

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 793 mensen

Specificaties van Burlesque dans act

  • Tijdsduur: tijdsduur variabel/bespreekbaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Burlesque dans act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Burlesque dans act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.