Topjongleur

Topjongleur boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Topjongleur.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met een professionele topjongleur, wiens flitsende act een ware lust voor het oog is! Zijn optredens variëren van spetterende podiumacts tot boeiende bedrijfsoptredens, van interactieve workshops tot op maat gemaakte shows; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Professionele topjongleur met flitsende act!

Deze jonge, frisse en spontane artiest heeft zijn kunsten vertoond op een indrukwekkend aantal locaties, met gemiddeld 150 optredens per jaar in maar liefst 15 verschillende landen. Zijn talent en charisma maken hem een graag geziene gast op diverse evenementen, waaronder bedrijfsevenementen, festivals, gala's en nog veel meer. Zijn act is niet alleen visueel verbluffend, maar weet ook keer op keer het publiek te boeien en te vermaken.

Onze jongleur verbluft je met zijn skills

Of je nu op zoek bent naar een sprankelende toevoeging aan je bedrijfsevenement of een betoverende act voor een gala-avond, deze jongleur weet als geen ander hoe hij het publiek kan betoveren en een onvergetelijke indruk achterlaat. Neem deel aan de magie en laat je verrassen door zijn ongeëvenaarde jongleerkunsten!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Topjongleur?

Voor meer informatie over Topjongleur kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Topjongleur

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 429 mensen

Specificaties van Topjongleur

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Topjongleur

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Topjongleur kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.