Nachtwacht Parade

Nachtwacht Parade boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nachtwacht Parade.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze betoverende circusgroep brengt het iconische schilderij 'De Nachtwacht' op geheel eigen wijze tot leven. Onze bruisende parade is samengesteld uit getalenteerde live muzikanten, lenige acrobaten en gracieuze steltenlopers. De groep verdeelt zich regelmatig in dynamische duo's, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen betoveren met onze opvoering.

De nachtwacht komt tot leven in deze act

Wanneer je je in de buurt van onze parade bevindt, kun je je verwachten aan verrassende bevelen en muzikale signalen die iedereen uitnodigen om deel te nemen aan deze levendige voorstelling. Het is een ware belevenis om je onder te dompelen in de levendige sfeer die onze optocht met zich meebrengt.

Een levend rondlopend schilderij

Zoals in de geest van 'De Nachtwacht', waar elk personage een speciale rol vervult, streven we ernaar om elke toeschouwer een unieke ervaring te bieden. Kom en voeg je bij ons om samen dit bruisende spektakel te beleven!

Boeken of een optie plaatsen voor Nachtwacht Parade?

Voor meer informatie over Nachtwacht Parade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nachtwacht Parade

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 481 mensen

Specificaties van Nachtwacht Parade

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Nachtwacht Parade

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nachtwacht Parade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.