Steltloop act - Dutch Giants

Steltloop act - Dutch Giants boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop act - Dutch Giants.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Verwonder je over de Nederlandse klederdracht in superformaat, want deze vriendelijke reuzen dragen met trots traditionele folkloristische kledij die zo uit een sprookjesboek lijkt te komen. Of je nu jong of oud bent, iedereen is welkom om kennis te maken met deze reuzen en hun unieke manier van begroeten.

Oud-Hollandse karakters op stelten, een enorm verschijnsel

Je zult worden ondergedompeld in de Nederlandse groetrituelen en misschien word je wel vriendelijk gevraagd om te assisteren bij de situaties die deze Nederlandse reuzen voortdurend creëren. Ze zijn altijd bezig om orde en structuur te scheppen in hun omgeving en met de bezoekers. En hoewel ze niet altijd precies weten hoe dit moet, slagen ze er met een beetje hulp altijd in om dingen voor elkaar te krijgen.

Heuse nederlandse giganten lopen rond op jouw evenement

Laat je betoveren door de verwarring die ontstaat wanneer deze folkloristische figuren proberen om samenhang te brengen tussen de bezoekers en hun omgeving. Ze hebben een unieke manier om feestelijke momenten te creëren tijdens jouw evenementen. Dus aarzel niet en doe mee met hun viering. Je bent van harte welkom om deel uit te maken van dit bijzondere spektakel.

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop act - Dutch Giants?

Voor meer informatie over Steltloop act - Dutch Giants kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop act - Dutch Giants

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 445 mensen

Specificaties van Steltloop act - Dutch Giants

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop act - Dutch Giants

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop act - Dutch Giants kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.