Hollandse Acrobaten

Hollandse Acrobaten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hollandse Acrobaten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dit hartverwarmende schouwspel wordt gepresenteerd door een vriendelijk en kneuterig boerenechtpaar. Ze trakteren het publiek op een dynamische stoelendans, boordevol verrassingen en grappen. Halverwege de voorstelling worden ze echter geconfronteerd met onverwachte huiselijke hobbels, waardoor ze hun acrobatische talenten moeten aanspreken om de boel te redden. In deze interactieve voorstelling is advies en hulp van het publiek van harte welkom om het echtpaar te ondersteunen bij hun hilarische avonturen.

Een theatrale circusvoorstelling met vrolijk spektakel voor jong en oud!

De voorstelling kan zowel als straattheater worden opgevoerd, waarbij het zich naadloos aanpast aan de buitenomgeving, als op een podium binnen. Het boerenechtpaar verschijnt in traditionele klederdracht en op klompen, waardoor ze een authentieke sfeer creëren. De act kan worden aangepast aan de beschikbare ruimte, met een ideale speelvlak van 5x5 meter en een hoogte van 3 meter. Kleinere afmetingen zijn uiteraard mogelijk in overleg.

Dus bereid je voor op een onvergetelijke voorstelling vol lachen, klompen, en acrobatische hoogstandjes, gepresenteerd door dit charmante boerenechtpaar. Dit spektakel is een plezier voor jong en oud!

Beschikbaar als buiten-en Podiumshow

Boeken of een optie plaatsen voor Hollandse Acrobaten?

Voor meer informatie over Hollandse Acrobaten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hollandse Acrobaten

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 952 mensen

Specificaties van Hollandse Acrobaten

  • Tijdsduur: 3 x 20 minuten binnen 3 uur
  • Afmetingen: 5 x 5 meter
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Hollandse Acrobaten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hollandse Acrobaten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.