Klompendans Acrobatiek

Klompendans Acrobatiek boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Klompendans Acrobatiek.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een spectaculaire benadering van klompendansen! Deze unieke mobiele act trekt al van verre de aandacht en wordt nog betoverender van dichtbij. Het spektakel begint wanneer de Nederlandse acrobaten de dansvloer openen en het publiek uitnodigen om deel te nemen. Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon zin hebt om mee te doen, iedereen is welkom!

Klompendansen zoals je nog nooit hebt gezien

Het bijzondere aan deze act is dat er voor elk niveau iets te beleven is. Sommige dansen kunnen zittend worden uitgevoerd, terwijl andere wat meer lenigheid en beweging vergen. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet, deze acrobaten zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken voelt.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden ze je ook de kans om deel te nemen aan een korte maar spectaculaire circusvoorstelling. Want zoals ze zeggen, alle wegen leiden naar Rome, en in dit geval, leiden ze tot een geweldige prestatie. Grijp deze kans en ervaar het gevoel van overwinning. Dus waar wacht je nog op? Doe mee en beleef een onvergetelijk moment. Carpe Diem!

Boeken of een optie plaatsen voor Klompendans Acrobatiek?

Voor meer informatie over Klompendans Acrobatiek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Klompendans Acrobatiek

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 509 mensen

Specificaties van Klompendans Acrobatiek

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Klompendans Acrobatiek

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Klompendans Acrobatiek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.