Cirque Colorique

Cirque Colorique boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Cirque Colorique.

1 klant waardeert deze act met:

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In een betoverende wereld van het circus, waar magie en spektakel hand in hand gaan, vindt de circusdirecteur altijd de perfecte locatie voor de volgende adembenemende circusvoorstelling. Met zijn lange benen op stelten heeft hij niet alleen een goed zicht op het geheel, maar ook op de verwachtingsvolle gezichten van het publiek.

Terwijl de muzikanten hun instrumenten stemmen, warmen de jongleurs en acrobaten hun lichamen op voor de verbazingwekkende kunststukjes die ze zullen vertonen. De sfeer in de lucht is doordrongen van opwinding en verwachting. Een groep nieuwsgierige toeschouwers verzamelt zich langzaam om de circusmeester heen. Hij heeft zijn publiek gevonden en maakt zich klaar om de show te starten.

Dames en heren, geachte gasten, maak ruimte voor... Cirque Colorique!

Cirque Colorique is niet zomaar een circusoptocht; het is een betoverende parade met 5 tot 9 getalenteerde artiesten. De circusdirecteur, die majestueus op stelten staat, leidt de stoet. Samen met de muzikanten, jongleurs, acrobaten en misschien zelfs een bedreven hoelahoepdanseres, vormen ze een kleurrijk gezelschap dat zowel jong als oud in verrukking brengt.

Waar mogelijk worden de toeschouwers uitgenodigd om actief deel te nemen door rekwisieten te hanteren of deel te nemen aan enkele acrobatische stunts. De interactie met het publiek zorgt voor een onvergetelijke ervaring en versterkt de betrokkenheid bij de show.

Het kleurrijkste circusspektakel van Nederland

De hele voorstelling wordt begeleid door vrolijke live muziek, die de sfeer naar een nog hoger niveau tilt. Er is altijd ruimte voor aanpassingen in het programma en kostuums om ervoor te zorgen dat Cirque Colorique perfect aansluit bij uw evenement of thema.

Stap binnen in deze wervelende wereld van kleuren, magie en spektakel, waar de tijd even lijkt stil te staan en de verwondering nooit eindigt. Cirque Colorique is niet zomaar een circusvoorstelling; het is een betoverende reis die uw publiek nog lang zal heugen.

Prijs op aanvraag

Boeken of een optie plaatsen voor Cirque Colorique?

Voor meer informatie over Cirque Colorique kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Cirque Colorique

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 641 mensen

Specificaties van Cirque Colorique

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur, 2 x 50 minuten
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Cirque Colorique

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

GJD Events

  • Door: Geert Blenckers
  • Locatie: Helmond
  • Datum:

Erg leuke artiesten en een prettige samenwerking!

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor Cirque Colorique

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Cirque Colorique kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.