Acoustic & More

Acoustic & More boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Acoustic & More.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Twee getalenteerde muzikanten die op geheel eigen wijze bekende songs in diverse muziekstijlen vertolken. Met een uitgebreid repertoire dat reikt van de jaren 50 tot het heden, zijn wij beschikbaar voor boekingen op diverse soorten evenementen, zoals bedrijfsfeesten, privéfeesten, verzorgingshuizen, jubilea, huwelijksfeesten en verjaardagen.

Muzikale Interactie en Gezelligheid Staand Centraal

Dankzij onze compacte opstelling kunnen we moeiteloos optreden op verschillende locaties, en wij zorgen ervoor dat uw evenement muzikaal wordt aangekleed, waardoor er een sfeervolle ambiance ontstaat. Van intieme sfeermuziek tot een bruisend feest met een avondvullend programma, wij bieden veelzijdigheid om aan uw wensen te voldoen. Indien gewenst kunnen we ons duo uitbreiden tot een trio of kwartet, aangevuld met muzikanten zoals een bassist, toetsenist, slagwerker, of zelfs een complete band met blazers. We werken samen met getalenteerde muzikanten, waaronder "Rick van der Vlist" op drums en "Jimmy Coutinho" op toetsen.

Inclusief Geluid en Licht: Flexibiliteit in Locatie

Muziek is een universele taal, en "Acoustic and More" weet deze op een unieke manier over te brengen op het publiek. Naast muziek staat interactie met het publiek bij ons centraal, en we streven naar gezelligheid en het oproepen van sentiment. Geluids- en lichtapparatuur zijn inbegrepen, en kunnen worden aangepast aan de locatievereisten. Tijdens de decembermaand bieden wij ook een prachtige kerstshow.

Boeken of een optie plaatsen voor Acoustic & More?

Voor meer informatie over Acoustic & More kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Acoustic & More

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 670 mensen

Specificaties van Acoustic & More

  • Tijdsduur: 2 sets binnen 2 uur
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Reiskosten: € 0,35 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Acoustic & More

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Acoustic & More kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.