DJ's - The Single Guys

DJ's - The Single Guys boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ's - The Single Guys.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

The Single Guys nemen je mee terug naar de goede oude tijd toen de wereld nog zo plat was als een vinylplaat. Als twee eerzame DJ's draaien ze muziek vanaf de jaren vijftig tot begin jaren negentig, wat een feest van herkenning is voor mensen van alle leeftijden. De nostalgische sfeer bereikt een hoogtepunt wanneer evergreens en klassiekers de dansvloer vullen. Deze vintage DJ's draaien zelfs vergeten pareltjes uit het muziekverleden, waardoor je je hersenen moet laten kraken om de titel en de artiest te achterhalen.

The Single Guys brengen de Nostalgie terug tot leven

Naast de muziek dragen The Single Guys ook zorg voor de juiste aankleding, met sfeervolle lampjes en kleedjes die perfect passen bij de vintage sfeer. Hun DJ-booth is een waar pronkstuk, een audio-tv-meubel uit de jaren zestig met een oud tv-scherm waarop beelden uit het rijke tv-verleden worden getoond. Het voelt als een reis terug in de tijd, een feest van herkenning met een visuele knipoog naar het verleden.

Mobiele DJ act met een groot snufje vinyl

Als kers op de taart kunnen de heren je ook nog eens trakteren op live muziek met twee gitaren en zang, wat de feestavond nog specialer maakt. De combinatie van geweldige muziek, vintage aankleding en live optredens zorgt voor een onvergetelijke ervaring die je gasten zeker zal bekoren.

LET OP: Twee Gitaren zijn op aanvraag. Deze zijn niet altijd beschikbaar

Boeken of een optie plaatsen voor DJ's - The Single Guys?

Voor meer informatie over DJ's - The Single Guys kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ's - The Single Guys

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 354 mensen

Specificaties van DJ's - The Single Guys

  • Tijdsduur: 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ's - The Single Guys

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ's - The Single Guys kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.