DJ - The Single Guy

DJ - The Single Guy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ - The Single Guy.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

The Single Guy Mobiele DJ brengt een unieke en nostalgische sfeer naar elk evenement. Met zijn vintage audio-meubel uit de jaren zestig van de vorige eeuw kan hij overal optreden en een onvergetelijke muzikale ervaring bieden. Hij draait klassieke muziek uit de jaren zestig tot begin jaren negentig, toen vinylsingles nog in overvloed werden verkocht.

The Single Guy Draait volle nostalgie op jouw evenement

De muziekkeuze van The Single Guy is doordrenkt met heerlijke nostalgie en omvat dansbare en sfeervolle nummers die iedereen zal herkennen en waarderen. Hij verschijnt in gepaste kleding en brengt de ouderwetse dansmoves uit die tijd tot leven, wat zorgt voor directe sfeer en vrolijke herkenning. Het is een reis terug in de tijd naar het tijdperk waarin je vijf gulden betaalde voor één liedje op een vinyl 45-toerenplaat en vervolgens naar huis rende om het grijs te draaien.

Mobiele muziek met een vintage tintje

Met The Single Guy Mobiele DJ haal je niet alleen een DJ in huis, maar ook een stukje muziekgeschiedenis en een flinke dosis nostalgie. Hij weet hoe hij het publiek moet vermaken en een feestelijke sfeer kan creëren met de tijdloze klanken van weleer. Een gegarandeerde hit voor liefhebbers van retro muziek en degenen die graag herinneringen ophalen aan de goede oude tijd!

Boeken of een optie plaatsen voor DJ - The Single Guy?

Voor meer informatie over DJ - The Single Guy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ - The Single Guy

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 329 mensen

Specificaties van DJ - The Single Guy

  • Tijdsduur: 4 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ - The Single Guy

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ - The Single Guy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.