Carmell

Carmell boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Carmell.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Carmell Kusters, 26 jaar jong, is een artieste wiens liefde voor muziek al van jongs af aan duidelijk was. Haar passie voor zingen bracht ze tot uiting door video's van haar zangkunsten te delen op social media, wat snel resulteerde in aanzienlijke views. Hierdoor kreeg ze de kans om een veelbelovend team om zich heen te verzamelen, wat recentelijk resulteerde in haar allereerste platencontract bij Cloud 9 Music.

Carmell's Muzikale Reis

Carmell is een eerlijke, down-to-earth zangeres met een gevarieerd geluid. Haar liedjes raken thema's die voor leeftijdsgenoten herkenbaar zijn, en ze hoopt met haar muziek de luisteraars de kracht te geven om positief in het leven te staan en hun dromen na te jagen. Naast haar muziek wil Carmell mensen inspireren met haar stijl - vrouwelijk en stoer.

Een Sprankelende Show met Carmell

Haar muziek is vangend en melodisch, en haar debuutsingle '7 Maanden' behaalde al bijna één miljoen streams sinds de release eind december. Haar tweede nummer, 'Slaaptekort', kreeg ook positieve reacties van 100%NL en Spotify playlists. Carmell brengt veel tijd door in de studio om nieuwe muziek te creëren en staat klaar om Nederland te veroveren.

Carmell's Nieuwe Muziek

Carmell's repertoire kan het best worden omschreven als een feest der herkenning, met medleys samengesteld uit hits van artiesten zoals Antoon, Flemming, Kriss Kross Amsterdam, Maan, Jeugd van Tegenwoordig en internationale toppers. Met Carmell ben je verzekerd van een spetterende show.

Boeken of een optie plaatsen voor Carmell?

Voor meer informatie over Carmell kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Carmell

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 916 mensen

Specificaties van Carmell

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Carmell

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Carmell kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.