Abel

Abel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Abel.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Opkomst van Abel in 2000

In het jaar 2000 brak de Bredase band Abel door met hun single "Onderweg," die wekenlang op nummer één stond in de Nederlandse hitlijsten. Het succes van Abel strekte zich ook uit tot België, waar "Onderweg" in 2000 een van de tien meestverkochte singles was. In datzelfde jaar bracht de band hun debuutalbum "De Stilte Voorbij" uit.

Een Terugkeer met Nieuwe Muziek

In de afgelopen jaren heeft zanger Joris Rasenberg achter de schermen gewerkt aan nieuwe muziek. Nu is de band terug met een gloednieuwe single genaamd "Zie Jij Het Ook." In dit nummer bezingt Joris de waarde van menselijk contact, temidden van een wereld die volgens hem steeds meer lijkt te draaien om het individu. Joris omschrijft zijn muziek als het vastleggen van bijzondere momenten, vergelijkbaar met het maken van foto's van cruciale gebeurtenissen om ze niet te laten vervagen. Deze momenten omvatten interacties met familie, vrienden, en het wonderlijke dat het leven te bieden heeft.

Muziek om jezelf in te Herkennen

Joris hoopt dat luisteraars zich kunnen identificeren met de muziek van Abel of er hun eigen verhaal in kunnen ontdekken. Hij streeft ernaar het alledaagse en ongrijpbare te vatten in muziek en er de juiste woorden bij te vinden. Zowel kleine als grote verhalen worden verweven in hun muziek, waardoor kleur wordt gegeven aan de dag en waardoor het vertellen waard is. Het meest bijzondere moment is wanneer luisteraars hun eigen verhalen ontdekken in de nummers, wat voor een diepgaande verbinding zorgt.

Toekomstplannen van Abel

De band is vastberaden om na "Zie Jij Het Ook" meer nieuwe muziek uit te brengen. Bovendien is Abel van plan om weer op te treden en hun muziek met het publiek te delen. Wil jij able inhuren of boeken? Neem snel contact met ons op!

Boeken of een optie plaatsen voor Abel?

Voor meer informatie over Abel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Abel

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangduo's, Zangtrio's en Groepen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 504 mensen

Specificaties van Abel

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Abel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Abel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.