Steltloop act - Vintage Circus

Steltloop act - Vintage Circus boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop act - Vintage Circus.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom in de fascinerende wereld van het Vintage Circus, waar nostalgie en entertainment hand in hand gaan om een unieke en magische ervaring te creëren. Onze getalenteerde artiesten, gehuld in prachtige retro kostuums, dompelen uw evenement onder in de sfeer van het klassieke circus, waar verwondering en verbazing de boventoon voeren.

Betreed de betoverende wereld van het Vintage Circus!

Steltlopers, hoog boven het publiek, verwelkomen uw gasten met een vleugje glamoureuze flair. Hun opvallende verschijning zet meteen de toon voor een onvergetelijke gebeurtenis.

De Vintage Circus artiesten op stelten betrekken uw gasten in hun betoverende wereld terwijl ze gracieuze bewegingen maken en artistieke vaardigheden vertonen. Of ze nu langs de menigte lopen, interactieve acts uitvoeren of gewoon een sfeer van verwondering creëren, ze voegen een ongeëvenaarde charme toe aan uw evenement.

Een Reis naar het Verleden

Deze act op stelten is meer dan alleen entertainment; het is een reis terug in de tijd naar de gouden dagen van het circus. De elegante kostuums en kunstzinnige prestaties nemen u mee naar een tijdperk waarin verwondering en vermaak centraal stonden.

Voeg een vleugje nostalgie en magie toe aan uw evenement met de Vintage Circus act op stelten. Dit is de perfecte keuze voor elk evenement met een circus thema, en het zal uw gasten betoveren en verwonderen.

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop act - Vintage Circus?

Voor meer informatie over Steltloop act - Vintage Circus kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop act - Vintage Circus

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 728 mensen

Specificaties van Steltloop act - Vintage Circus

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop act - Vintage Circus

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop act - Vintage Circus kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.