Golden fairytale - Steltenlopers

Golden fairytale - Steltenlopers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Golden fairytale - Steltenlopers.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een Betoverende Gouden Sprookjesact: Laat U Meevoeren naar een Magische Wereld

Stap binnen in de onvergetelijke wereld van onze betoverende gouden sprookje stelten act. Dit adembenemende schouwspel is de perfecte toevoeging aan uw evenement, en zelfs in het donker schitteren de lichtjes op de vleugels en de hoed, waardoor uw gasten worden ondergedompeld in een sprookjesachtige ambiance.

Gouden Sprookjesachtige Magie: Een Unieke Ervaring

Onze gouden sprookjesact is niets minder dan een unieke ervaring. Met een vleugje magie en een overvloed aan glinsterend goud brengt deze act een betoverende wereld tot leven die doet denken aan de meest geliefde sprookjes uit uw kindertijd. De keuze tussen optreden met of zonder vleugels voegt een extra dimensie van aanpassing en magie toe aan uw evenement.

De Magie van Vleugels: Hemels of Aards, U Beslist

Een van de meest opmerkelijke aspecten van onze act is de keuze om al dan niet met vleugels te verschijnen. De vleugels voegen een luchtige, hemelse dimensie toe aan de act en tillen de betovering naar een hoger niveau. Of misschien verkiest u de aardse gratie zonder vleugels. Uw voorkeur staat centraal in dit betoverende spektakel.

Een Betoverend Hoogtepunt voor Uw Evenement

Uw evenement verdient niets minder dan een betoverend hoogtepunt, en onze gouden sprookjesact biedt precies dat. Of het nu een bruiloft, een gala, een bedrijfsfeest of een ander speciaal evenement betreft, deze act voegt een onvergetelijke, magische dimensie toe die uw gasten nog lang zal bijblijven.

Schittering in het Donker: Lichtjes in de Nacht

Zelfs in het donker schittert onze sprookjesact. De lichtjes die zorgvuldig zijn ingebed in de vleugels en de hoed creëren een betoverende gloed die de duisternis verlicht. Hierdoor komt de act zowel overdag als 's nachts tot zijn recht, waardoor uw evenement een dromerige ambiance krijgt.

Boeken of een optie plaatsen voor Golden fairytale - Steltenlopers?

Voor meer informatie over Golden fairytale - Steltenlopers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Golden fairytale - Steltenlopers

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 632 mensen

Specificaties van Golden fairytale - Steltenlopers

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: 0,25 cent per km (vanaf Apeldoorn)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Golden fairytale - Steltenlopers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Golden fairytale - Steltenlopers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.