Cabaret boys - Steltenloper

Cabaret boys - Steltenloper boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Cabaret boys - Steltenloper.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wil jij een grappige leuke steltenloper? De carbaret boys zijn de voor jouw evenement gemaakt!

Welkom in de wervelende wereld van de Cabaret Boys, waar lachen, spelen en een vleugje ondeugendheid samenkomen met een onmiskenbare toets van chique. Deze virtuoze artiesten, zelfverklaarde hoeders van verfijning, nemen je mee op een betoverende reis door de wereld van entertainment, en dat allemaal terwijl ze zich onder de gasten begeven om hen te vermaken en te verwonderen met hun stelten.

De Cabaret Boys: Een Spel van Vrolijkheid en Vermaak

De Cabaret Boys zijn de belichaming van vrolijkheid en vermaak. Hun acts zijn doordrenkt van humor, speelsheid en ondeugendheid, en ze hebben een unieke gave om elke ruimte waarin ze verschijnen om te toveren tot een bruisend feest van lachen en plezier.

Chique met een Knipoog

Wat de Cabaret Boys onderscheidt, is hun onbetwiste gevoel voor chique. Ze zijn meesters in het balanceren van verfijning met lichtvoetige humor, waardoor ze een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefenen op hun publiek. Hun uitvoeringen zijn doordrenkt met een vleugje stijlvolle elegantie, waardoor ze opvallen in de wereld van het entertainment.

De Rondzwervende Artiesten van Vermaak

De Cabaret Boys zijn niet tevreden met gewoon op een podium staan, daarom lopen ze ook op stelten. Ze hebben een voorliefde voor interactiviteit en gaan graag tussen de gasten in om hen te vermaken en te entertainen. Of het nu op een feest, een gala of een exclusief evenement is, ze brengen een verfrissende benadering van entertainment die gasten in het hart van de act plaatst.

Boeken of een optie plaatsen voor Cabaret boys - Steltenloper?

Voor meer informatie over Cabaret boys - Steltenloper kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Cabaret boys - Steltenloper

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 547 mensen

Specificaties van Cabaret boys - Steltenloper

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: 0,25 cent per km (vanaf Apeldoorn)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Cabaret boys - Steltenloper

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Cabaret boys - Steltenloper kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.