Boter kaas en Pepernoten

Boter kaas en Pepernoten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Boter kaas en Pepernoten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Boter, kaas en eieren - zo'n eenvoudig spel, maar oh zo leuk en stiekem best uitdagend! Bij JB Productions maken we het nog leuker door er een Sinterklaasthema aan toe te voegen. Onze Pieten zijn er klaar voor om je uit te dagen voor een potje Boter, Kaas en Pepernoten.

Sinterklaas Vier je met een Potje Boter, Kaas en Pepernoten!

Iedereen kent het klassieke spel van boter, kaas en eieren. Het lijkt misschien simpel, maar de strategie kan behoorlijk ingewikkeld worden. Onze Pieten brengen een speciale sfeer naar dit oude spel. Ze dagen je uit om tegen elkaar of tegen de spelbegeleider te spelen. En natuurlijk is het thema van de dag pepernoten - dat maakt het spel extra leuk.

Een Oud Spel in Nieuw Jasje

Onze Pieten, volledig in thema gekleed, leiden dit spel in goede banen. Het is een geweldige activiteit voor jong en oud en kan worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. Natuurlijk kun je deze act ook combineren met andere acts uit ons assortiment om je Sinterklaasevenement nog feestelijker te maken.

Boeken of een optie plaatsen voor Boter kaas en Pepernoten?

Voor meer informatie over Boter kaas en Pepernoten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Boter kaas en Pepernoten

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 789 mensen

Specificaties van Boter kaas en Pepernoten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Boter kaas en Pepernoten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Boter kaas en Pepernoten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.