Fotopieten

Fotopieten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Fotopieten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het Sinterklaasfeest draait om plezier, geschenken en herinneringen die een leven lang meegaan. Bij JB Productions begrijpen we dit als geen ander, en daarom hebben we onze Foto Pieten in de aanbieding! Deze gezellige pieten zijn speciaal opgeleid om jouw Sinterklaasfeest onvergetelijk te maken.

Maak je Sinterklaasfeest Onvergetelijk met Foto Pieten!

Onze Foto Pieten nemen je gasten mee in een wereld van plezier en vermaak. Ze nodigen iedereen uit om op de foto te gaan en creëren op maat gemaakte foto frames. Dit betekent dat kinderen en gezinnen met de pieten kunnen poseren voor geweldige foto's om hun Sinterklaasviering te vereeuwigen.

Polaroid Pret, De Magie van Foto Frames

En wat is nu nog leuker dan een foto maken? Een polaroidfoto! Onze Foto Pieten hebben een polaroidcamera bij de hand, zodat je de magie van directe foto's kunt ervaren. De kinderen (en volwassenen) kunnen hun foto's meteen mee naar huis nemen als aandenken aan een geweldige dag.

Boeken of een optie plaatsen voor Fotopieten?

Voor meer informatie over Fotopieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Fotopieten

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 687 mensen

Specificaties van Fotopieten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Fotopieten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fotopieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.