Zanger Kafke

Zanger Kafke boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zanger Kafke.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wat ooit begon als een grappige twist, is uitgegroeid tot een ware sensatie op het podium. Zanger Kafke heeft de kunst van het feestvieren tot in de perfectie geperfectioneerd, en zijn opkomst op verschillende podia heeft een niet te missen fenomeen gecreëerd.

Met een agenda die uitpuilt van activiteiten, uitverkochte shows die een spoor van opgetogen fans achterlaten, en een indrukwekkende mijlpaal van meer dan 50 miljoen streams in het afgelopen jaar, is het duidelijk dat Zanger Kafke niet alleen een artiest is, maar een ware architect van feestvreugde.

Van Kroegheld tot Platinum Artiest

Zanger Kafke's reis begon als een spontane actie in een kroeg, waar hij af en toe de microfoon ter hand nam. Een simpele foto en zelfgemaakte visitekaartjes veranderden zijn leven. Van glazenhaler naar gevierde artiest, met een tweede optreden dat resulteerde in 250 telefoontjes.

Recentelijk bekroond met een platinum award voor de track "Springen" tijdens Total Loss Festival, is Zanger Kafke niet alleen een publiekslieveling maar ook een erkende artiest in de muziekindustrie.

Hits en Humor

Met onweerstaanbare hits zoals "Springen" en "Puberbrein" samen met STUK, bewijst Zanger Kafke zijn meesterschap in het creëren van een feestelijke sfeer. Zijn opzwepende deuntjes en humoristische teksten zorgen ervoor dat iedereen binnen no-time losgaat!

Van Paaspop tot Zwarte Cross, van Sportpaleis Antwerpen tot de Costa Brava, Zanger Kafke veroverde podia met zijn energieke optredens. Zijn publieksgreep gaat ver over de landsgrenzen heen, en zijn naam is synoniem geworden met feest en vermaak.

Boeken of een optie plaatsen voor Zanger Kafke?

Voor meer informatie over Zanger Kafke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zanger Kafke

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 444 mensen

Specificaties van Zanger Kafke

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Zanger Kafke

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zanger Kafke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.