De Kerstman en zijn elf

De Kerstman en zijn elf boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Kerstman en zijn elf.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontmoet de Kerstman en zijn elf!

Ontmoet de vrolijke en immer bedrijvige Kerstman, de onbetwiste heerser van de Noordpool, waar hij resideert met zijn trouwe elfen. Samen zetten ze zich het hele jaar in om de magie van de feestdagen te verspreiden door een uitgebreide cadeaufabriek te runnen, waar ze met liefde en toewijding speelgoed en lekkernijen produceren voor alle kinderen over de hele wereld.

De Kerstman, met zijn bolle buik en vriendelijke lach, is niet alleen een figuur van gulle gaven, maar ook van onverwachte ontmoetingen. Zijn elfen, altijd vrolijk en bedrijvig, stralen een aanstekelijke energie uit die de geest van de feestdagen versterkt. Samen creëren ze een sfeer van samenhorigheid en vreugde, die verder reikt dan de fysieke aanwezigheid van de feestdagen zelf.

Feestelijke Magie in Elk Hoekje

Tijdens de betoverende kerstdagen kun je de Kerstman en zijn vrolijke elfen overal tegenkomen, van sfeervolle straten tot gezellige hoekjes. Wat weinigen weten, is dat de Kerstman en zijn elfen vaak eerder op pad gaan om verrassingsbezoekjes te brengen, boordevol vreugde en verwondering. 

Wat weinigen weten, is dat de Kerstman en zijn elfen hun betovering niet beperken tot de kerstdagen zelf. Ver voor de festiviteiten beginnen, gaan ze stilletjes op pad, hun zakken gevuld met vreugde en verwondering. Ze bezoeken huizen, scholen en lokale gemeenschappen, waar ze de pure magie van Kerstmis brengen. Het geluid van hun belletjes kondigt een betoverend schouwspel aan dat harten doet oplichten.

Een Betoverend Begin Na Sinterklaas

Eén gouden regel leidt de Kerstman in zijn missie: zodra zijn goede vriend Sinterklaas het land heeft verlaten, maakt de Kerstman zich klaar om de wereld te betoveren met zijn onmiskenbare charme en gulle gaven. Bereid je voor op een betoverende ontmoeting met de Kerstman en zijn trouwe metgezel tijdens deze feestelijke periode! 

Dus, wanneer je door sfeervolle straten loopt of een gezellig hoekje ontdekt, wees alert op het geluid van belletjes en de vrolijke deuntjes van elfenliederen. Misschien ben je wel getuige van een onvergetelijke ontmoeting met de Kerstman en zijn elfen, die altijd klaarstaan om het magische seizoen van warmte en verbondenheid met een vleugje verrassing te verrijken.

Boeken of een optie plaatsen voor De Kerstman en zijn elf?

Voor meer informatie over De Kerstman en zijn elf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Kerstman en zijn elf

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1093 mensen

Specificaties van De Kerstman en zijn elf

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: 0,21 per km vanaf Den Haag (v.v)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Kerstman en zijn elf

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Kerstman en zijn elf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.