Zingende Rendieren

Zingende Rendieren boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zingende Rendieren.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Op zoek naar een muzikale kerstact? Deze twee rendieren zingen de ballen uit de boom! Deze mobiele act tovert gegarandeer een lach op ieders gezicht. In komische en vlotte minishows zingen ze de beste kersthits, afgewisseld met grappige sketches.

Een muzikale & mobiele kerstact met humor

De rendieren komen tot leven dankzij de twee poppenspelers. Gekleed in prachtige kostuums nemen deze twee professionele zangers je mee op een muzikale reis door de nacht. Van het Spaanse Feliz Navidad tot Mariah Carey in Amerika: deze rendieren kennen alle muzikale wegen!

De rendieren maken van alles mee in de lucht en op het land. En als de Kerstman van huis is, dansen de rendieren op tafel. Grappige anekdotes en interactieve & muzikale opdrachten met het publiek wisselen zich af in deze tien minuten durende minishows. De act is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de mobiele accu speaker die in de mand verstopt zit. Deze hoogwaardige act is een grote publiekstrekker.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Zingende Rendieren?

Voor meer informatie over Zingende Rendieren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zingende Rendieren

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 751 mensen

Specificaties van Zingende Rendieren

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,55 per km vanaf Dodewaard (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Zingende Rendieren

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zingende Rendieren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.