Circuspieten

Circuspieten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Circuspieten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stel je de sinterklaasintocht voor met een vleugje circusmagie! Onze Circuspieten, in totaal 2 of meer pieten naar keuze, voegen een opwindend en amusant element toe aan de festiviteiten. Kies uit een variatie van getalenteerde Circuspieten, waaronder:

  1. Eenwielerpiet: Deze piet balanceert behendig op zijn eenwieler terwijl hij jongleert of andere kunsten vertoont.

  2. Jongleerpiet: Bewonder de vaardigheid van deze jongleerpiet terwijl hij met bontgekleurde ballen, kegels of andere objecten jongleert.

  3. Steltenpiet: Een opvallende verschijning, deze piet loopt op hoge stelten en kan jouw publiek begroeten met een lach van bovenaf.

  4. Acrobaatpiet (Acropieet): Verbaas je over de acrobatische kunsten van deze piet, die indrukwekkende fysieke acts en stunts uitvoert.

Circuspieten: De Sinterklaasoptocht vol Vermaak

De Circuspieten voegen een extra dimensie toe aan de sinterklaasoptocht. Ze vermaken het publiek met hun indrukwekkende en vermakelijke circusacts terwijl ze langs de route van de optocht lopen.

Of je nu jong of oud bent, iedereen kan genieten van de kunsten van de Circuspieten. Deze optredens voegen een vleugje spektakel toe aan de sinterklaasviering en maken de optocht tot een onvergetelijk evenement. Kies welke Circuspieten jouw optocht willen vergezellen en geniet van de magie van het circus tijdens Sinterklaas.

Verrijk jouw Sinterklaasfeest met Circuspieten

Boek de Circuspieten en geef jouw sinterklaasoptocht een onvergetelijke twist met deze getalenteerde artiesten!

 

Let op: prijs kan verschillen per combinatie van pieten

Boeken of een optie plaatsen voor Circuspieten?

Voor meer informatie over Circuspieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Circuspieten

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 573 mensen

Specificaties van Circuspieten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur, 3 x 30 min. binnen 3½ uur, 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Circuspieten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Circuspieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.