Spelletjespieten

Spelletjespieten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Spelletjespieten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tijdens de sinterklaasperiode komen de Spelletjespieten op bezoek om jong en oud uit te dagen met hun spannende signaalspel, ook bekend als het bibberspel. Dit spel is een klassieker dat bij velen bekend is, maar in een sinterklaasjasje gestoken voor extra plezier.

Spelletjespieten: Plezier en Uitdaging voor Jong en Oud

Het Signaalpel is een spel waarbij concentratie en behendigheid van groot belang zijn. Deelnemers proberen het parcours te volgen zonder het metalen draad aan te raken, want dat zou een luid belgeluid teweegbrengen. Het doel is om het einde van het parcours te bereiken zonder fouten te maken. Wie hierin slaagt, wint een leuke prijs!

Dit spannende spel wordt gepresenteerd door twee Spelletjespieten die volledig in sinterklaasthema zijn gekleed. Ze zorgen voor een feestelijke en uitdagende sfeer die perfect past bij de sinterklaasviering. Het Signaalpel is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en belooft plezier voor het hele gezin.

Boek de Spelletjespieten Nu!

Het Signaalpel kan uitstekend worden gecombineerd met andere acts en activiteiten binnen ons assortiment. Zo kun je een gevarieerd en boeiend programma samenstellen voor jouw sinterklaasevenement.

Breng extra plezier en spanning naar jouw sinterklaasfeest met de Spelletjespieten en hun Signaalpel. Dit klassieke spel in sinterklaasstijl zal zeker een hit zijn en mooie herinneringen creëren voor jong en oud. Boek de Spelletjespieten vandaag nog en maak je sinterklaasviering compleet!

Boeken of een optie plaatsen voor Spelletjespieten?

Voor meer informatie over Spelletjespieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Spelletjespieten

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 606 mensen

Specificaties van Spelletjespieten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Spelletjespieten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Spelletjespieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.