De Sinterklaasparade

De Sinterklaasparade boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Sinterklaasparade.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat de magie van Sinterklaas tot leven komen met De Sinterklaasparade. Dit betoverende spektakel brengt Sinterklaas en zijn vrolijke gezelschap rechtstreeks naar jouw evenement of feest. Met in totaal 10 deelnemers, waaronder Sinterklaas zelf, belooft deze parade een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

De Sinterklaasparade: Een Magisch Spektakel!

De Sinterklaasparade omvat een diverse groep pieten, elk met hun eigen unieke talenten:

  • Uitdeelpieten: Deze twee pieten delen lekkernijen uit aan het publiek, waardoor iedereen kan genieten van heerlijke traktaties.

  • Circuspieten: Deze twee pieten voeren indrukwekkende circusacts uit, vol spanning en sensatie.

  • Danspieten: Twee pieten brengen vrolijke dansjes en laten iedereen meeswingen op Sinterklaasmuziek.

  • Steltenpieten: Twee pieten torenen hoog boven iedereen uit op stelten en zijn ware blikvangers.

  • Hoofdpiet: Deze piet zorgt voor de organisatie en houdt alles in goede banen.

  • Fotopiet: Een speciale piet die graag op de foto gaat met alle kinderen, zodat iedereen een mooie herinnering aan deze dag heeft.

De Sinterklaasparade biedt een betoverende beleving voor iedereen. Of je nu wilt genieten van de circusacts, wilt dansen op vrolijke Sinterklaasmuziek of een foto wilt maken met Sinterklaas en zijn pieten, deze parade heeft voor elk wat wils.

Boek De Sinterklaasparade Nu!

Wil je dat Sinterklaas op spectaculaire wijze aankomt op jouw evenement of feest? Boek De Sinterklaasparade en maak van deze dag een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen. Sinterklaas en zijn pieten staan klaar om iedereen te verwelkomen in stijl!

Boeken of een optie plaatsen voor De Sinterklaasparade?

Voor meer informatie over De Sinterklaasparade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Sinterklaasparade

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1323 mensen

Specificaties van De Sinterklaasparade

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 10 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Sinterklaasparade

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Sinterklaasparade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.