De Steltenpiet

De Steltenpiet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Steltenpiet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Steltenpiet: Een Blikvanger op Jouw Evenement!

De Steltenpiet is een ware blikvanger op elk evenement of in elk winkelcentrum. Met haar lange stelten torent ze hoog boven iedereen uit en trekt ze onmiddellijk de aandacht van jong en oud.

Interactief en Charmant

De Steltenpiet is niet alleen groot van gestalte, maar ook groot in charme. Ze gaat graag in interactie met het publiek en heeft de vaardigheid om kleine cadeautjes of lekkernijen uit te delen aan de kinderen. Dit zorgt voor onvergetelijke momenten en stralende gezichtjes.

Een Magische Toevoeging

Of je nu een Sinterklaasintocht organiseert, een kerstmarkt hebt, of gewoon een speciaal evenement plant, de Steltenpiet voegt een magisch element toe aan de festiviteiten. Haar aanwezigheid zorgt voor verwondering en plezier bij zowel kinderen als volwassenen.

Boeken of een optie plaatsen voor De Steltenpiet?

Voor meer informatie over De Steltenpiet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Steltenpiet

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 642 mensen

Specificaties van De Steltenpiet

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Solo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Steltenpiet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Steltenpiet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.