Meet & Greet Pim en Pom in Sint sferen

Meet & Greet Pim en Pom in Sint sferen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Pim en Pom in Sint sferen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap nu in de betoverende wereld van Pim & Pom tijdens een feestelijke meet & greet in het teken van Sinterklaas! Maak kennis met de twee meest geliefde kattenvriendjes van het land: Pim & Pom, terwijl ze zich hullen in de magische sfeer van Sinterklaas. Elke ochtend beleven ze spannende avonturen op TV, maar nu kun je ze persoonlijk ontmoeten en met ze feestvieren!

Ontmoet Pim & Pom in Sinterklaasperiode

Betreed een uniek decor waarin je jezelf in een van de bekende Sinterklaasverhalen en tekeningen waant. Pim, de ondeugende kat, en Pom, de wijzere van de twee, kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Tijdens deze feestelijke meet & greet kun je niet alleen een vrolijke high poot ontvangen of genieten van een knusse knuffel, maar een leuke tijd met jouw TV held!. Deze interactieve ervaring is geschikt voor jong en oud en zal je zeker bijblijven, ongeacht je leeftijd!

Interactieve ontmoeting met Pim & Pom in Sinterklaas sferen

Pim & Pom in Sinterklaasfeeststemming! Naast de reguliere meet & greets met Pim & Pom kun je nu ook genieten van een speciale Sinterklaas meet & greet! De gezellige Sinterklaasmuziek klinkt en het decor van Pim & Pom ademt de feestelijke sfeer van Sinterklaas. Wie draagt de mijter en wie tilt de cadeautjes? Pim & Pom staan klaar om jullie te begroeten! En natuurlijk gaan alle kleintjes naar huis met een leuke knutsel om het Sinterklaasfeest voort te zetten.

Let op: Alle uitingen rondom dit product dienen vooraf te worden goedgekeurd door de producent. Zodra de opdracht definitief is, ontvangt u een pakket met artwork voor uw promotiemateriaal.
 
© Fiep Amsterdam bv; Fiep Westendorp Illustrations, Mario Perton & Pim & Pom Theaterproducties.

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Pim en Pom in Sint sferen?

Voor meer informatie over Meet & Greet Pim en Pom in Sint sferen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Pim en Pom in Sint sferen

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2977 mensen

Specificaties van Meet & Greet Pim en Pom in Sint sferen

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 45 min. binnen 3 uur, 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Pim en Pom in Sint sferen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Pim en Pom in Sint sferen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.