Red, Chuck en Bomb - Angry Birds

Red, Chuck en Bomb - Angry Birds boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Red, Chuck en Bomb - Angry Birds.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Naast Red is nu ook de beroemde Chuck en Bomb van de partij! Ze zijn ongetwijfeld bekend van de populaire mobiele game-serie "Angry Birds" en natuurlijk van de twee succesvolle films die zijn uitgebracht.

Red Chuck en Bomb lopen rond op jouw evenement, voor vele kinderen te herkennen, mama papa! de Angry Birds!

De avonturen van deze dappere vogels in de films, en hun slimme strategieën om erachter te komen wat de gemene groene varkens van plan zijn, hebben hen geliefd gemaakt bij jong en oud. En nu, hier is je kans om hen persoonlijk te ontmoeten en een glimp op te vangen van de kleurrijke wereld van de Angry Birds. Of je nu een fan bent van de verslavende computerspelletjes of genoten hebt van de bioscoopfilms, deze meet and greet met Red, Chuck en Bomb is een unieke aanvulling op jouw evenement.

Alle 3 deze Angry birds, Daar moet je wel mee op de foto!

Het is de perfecte gelegenheid om je gasten te verrassen en een grote glimlach op hun gezichten te toveren. Of je nu een kinderfeestje, bedrijfsevenement of een ander soort bijeenkomst hebt, de aanwezigheid van de Angry Birds zal zeker een hit zijn. Wacht niet langer en boek de Angry Birds nu voor jouw evenement, en maak van jouw gelegenheid een onvergetelijke ervaring!

Boeken of een optie plaatsen voor Red, Chuck en Bomb - Angry Birds?

Voor meer informatie over Red, Chuck en Bomb - Angry Birds kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Red, Chuck en Bomb - Angry Birds

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1468 mensen

Specificaties van Red, Chuck en Bomb - Angry Birds

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Red, Chuck en Bomb - Angry Birds

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Red, Chuck en Bomb - Angry Birds kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.