Pret met je Kerstpakket

Pret met je Kerstpakket boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pret met je Kerstpakket.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mr. Pin is terug, en dit keer brengt hij een leuke kerstactie met zich mee. Je kent hem wel, de man van "Wij pinnen voor u." Maar nu staat hij in jouw winkelcentrum, omringd door kerstpakketten om uit te delen aan je klanten. En het beste van alles? De inhoud van deze pakketten is volledig aanpasbaar aan jouw wensen.

Met deze mobiele uitdeelservice wordt een overvloed aan klanten aangenaam verrast. Het is de perfecte manier om de kerstsfeer te verspreiden en je klanten te laten zien dat je om ze geeft tijdens deze feestelijke periode.

Deze kerstactie kan ook worden opgesplitst in meerdere delen, wat het nog veelzijdiger maakt:

Dag 1: Uitdeelactie van Kerstmutsen Op de eerste dag worden er massaal kerstmutsen uitgedeeld in het hele winkelcentrum. Klanten kunnen hun nieuwe mutsen dragen terwijl ze winkelen en in de feeststemming komen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om b.v. 2 zaterdagen kerstmutsen te laten uitdelen en dag 3 de overval actie met de kerstpakketten.

Jouw Kerstmuts kan zomaar een Kerstpakket opleveren

Dag 2: Uitdeelactie van Kerstpakketten Op de tweede dag gaat Mr. Pin rond en deelt hij kerstpaketten uit aan klanten die een kerstmuts dragen. Dit voegt een extra element van opwinding toe, omdat klanten nu niet alleen een muts hebben, maar ook een prachtig kerstcadeau om naar uit te kijken.

Kortom, Mr. Pin's kerstactie brengt niet alleen vreugde en feestelijkheid in je winkelcentrum, maar biedt ook een gedenkwaardige ervaring voor je klanten. Maak deze kerst onvergetelijk met Mr. Pin en zijn kerstpakketten!

Boeken of een optie plaatsen voor Pret met je Kerstpakket?

Voor meer informatie over Pret met je Kerstpakket kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pret met je Kerstpakket

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Consumenten Acties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 335 mensen

Specificaties van Pret met je Kerstpakket

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,45 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Pret met je Kerstpakket

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pret met je Kerstpakket kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.