Christmas Roses

Christmas Roses boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Christmas Roses.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Op zoek naar een betoverende kerstervaring met een twist? Maak kennis met Christmas Roses, de onmisbare kerstvariant van Backyard Roses. Onze getalenteerde akoestische trio, bestaande uit Janneke van Heeswijk, Margret Engel en Kim de Beer, brengt de magie van kerst naar elk evenement. Ontdek hoe we kerstklassiekers omtoveren tot een onvergetelijke ervaring in ons eigen unieke jasje.

Een Uniek Akoestisch Trio: Christmas Roses

Ontmoet het energieke en spontane akoestische trio dat bekend staat als Christmas Roses. Onze drie gedreven muzikantes beheersen de kunst van het bespelen van gitaar, contrabas en viool als geen ander. Met onze indrukwekkende vocale harmonieën en virtuoze instrumentale arrangementen, creëren we een onvergetelijke muzikale ervaring voor elk publiek.

Kerstmuziek magië: Unieke Arrangementen van Populaire Hits

Laat je verrassen door onze meeslepende countrybezetting en onze originele arrangementen van populaire hits. Of het nu gaat om een tuinfeest, beurs, borrel, ontvangst of zelfs een park, Christmas Roses past zich moeiteloos aan elke locatie en gelegenheid aan. Wij brengen covers in een akoestisch jasje die je zullen raken en vermaken.

Beleef de magische kerstsfeer met Christmas Roses

Geniet het hele jaar door van de unieke muzikale ervaring van Christmas Roses. Bij JB Productions staan we klaar om je evenement tot leven te brengen met ons talent en onze passie voor muziek. Boek nu Christmas Roses of Christmas Roses voor een onvergetelijke muzikale reis die je gasten nog lang zullen koesteren.

Boeken of een optie plaatsen voor Christmas Roses?

Voor meer informatie over Christmas Roses kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Christmas Roses

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Trio's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 885 mensen

Specificaties van Christmas Roses

  • Tijdsduur: 4 x 30 minuten binnen 4 aaneengesloten uren
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Christmas Roses

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Christmas Roses kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.