De Powerpuff Girls

De Powerpuff Girls boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Powerpuff Girls.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De perfecte mix van suiker, specerijen en alles mooi! Blossom, Bubbles en Buttercup, beter bekend als de Powerpuff Girls, staan klaar om je evenement te laten sprankelen. Deze drie stoere meiden met superkrachten zijn altijd paraat om hun geliefde stadje 'Townsville' te redden van monsters en schurken. Echte heldinnen in actie!

Suiker, zout en alles waar je van houdt!

De Powerpuff Girls hebben niet alleen de harten van jonge kijkers veroverd, maar hebben ook een speciaal plekje veroverd in het hart van degenen die zijn opgegroeid met de Cartoon Network-serie. En raad eens? Nu kunnen deze geliefde superhelden tot leven komen op jouw evenement!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Powerpuff Girls nu beschikbaar zijn voor meet & greets. Of je nu jong of oud bent, iedereen is dol op deze heldinnen! Het is een fantastische aanvulling op elk evenement, of het nu een kinderfeestje, een bedrijfsevenement of een speciale gelegenheid is.

De schattigste karakters voor op jouw evenement

Deze superheldinnen staan te popelen om met jullie op de foto te gaan, dus vergeet niet om je beste 'karate'-pose aan te nemen en je innerlijke Powerpuff Girl naar boven te halen! Mis deze kans niet om een beetje superkracht aan je evenement toe te voegen en je gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Boeken of een optie plaatsen voor De Powerpuff Girls?

Voor meer informatie over De Powerpuff Girls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Powerpuff Girls

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1762 mensen

Specificaties van De Powerpuff Girls

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Powerpuff Girls

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Powerpuff Girls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.