Christmas Girls

Christmas Girls boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Christmas Girls.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze prachtige hostessen staan klaar om uw gasten een warm welkom te heten tijdens uw kerstevenement. Hun charme en stijl voegen een vleugje magie toe aan de festiviteiten en creëren een onvergetelijke sfeer.

Laat je betoveren door onze betoverende Kerst Hostessen

Onze veelzijdige kerstvrouwen kunnen op verschillende manieren worden ingezet om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Ze kunnen fungeren als gracieuze gastvrouw of gastheer, als tafeldame om uw gasten te begeleiden, op stelten voor een indrukwekkend optreden of zelfs om een boeiende spelshow te presenteren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Of het nu gaat om het verwelkomen van uw gasten, hen de juiste richting te wijzen of hen te verrassen met heerlijke traktaties, onze Kerst Hostessen zullen zeker een glimlach op ieders gezicht toveren. Hun aanwezigheid is de perfecte manier om de kerstsfeer te versterken en een warme en gastvrije ambiance te creëren.

Deze dames zijn perfect voor een kerstelijk thema 

Maak van uw kerstevenement een onvergetelijke ervaring met onze Kerst Hostessen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw evenement te laten stralen met de charme en elegantie van het kerstseizoen.

Boeken of een optie plaatsen voor Christmas Girls?

Voor meer informatie over Christmas Girls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Christmas Girls

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 823 mensen

Specificaties van Christmas Girls

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Christmas Girls

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Christmas Girls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.