Moppies

Moppies boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Moppies.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dit duo brengt een gezellige touch aan je dag. Ze nemen de tijd om met je te kletsen, je oren van je hoofd te praten en zelfs nog even je schoenen af te stoffen voordat je naar binnen gaat. Het is niet alleen hilarisch, maar het ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit!

Ontmoet De Moppies, Jouw Schoonmaakster Duo!

Stel je voor: twee komische schoonmaaksters die je gasten begroeten met een knipoog en een lach. Ze maken de entree van je evenement nog memorabeler door hun unieke aanpak en vrolijke persoonlijkheid.

De veelzijdige uitvoering van "De Moppies" past bij diverse gelegenheden. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, gezellige borrels, bruisende festivals, drukke winkelcentra of spetterende openingen, onze aanwezigheid geeft je evenement een ongekende allure. Met onze thematische act voegen we een speelse dynamiek toe aan de atmosfeer, wat gegarandeerd een glimlach op de gezichten van je gasten zal toveren.

Deze dames verwelkomen jouw gasten met plezier

De mogelijkheden zijn flexibel en aanpasbaar aan jouw wensen:

  • Of je nu één of meerdere spelers wilt, we passen ons aan jouw behoeften aan.
  • We kunnen zelfs iets leuks uitdelen aan je gasten, om de feestvreugde nog verder te vergroten.
  • Is een ander thema gewenst? Geen probleem! We zijn in staat om onze act aan te passen aan verschillende thema's en concepten.

Kortom, als je op zoek bent naar een onvergetelijke en komische toevoeging aan je evenement, zijn "De Moppies" de perfecte keuze. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe onze unieke en veelzijdige act je evenement naar een hoger niveau kan tillen!

Boeken of een optie plaatsen voor Moppies?

Voor meer informatie over Moppies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Moppies

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 943 mensen

Specificaties van Moppies

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Moppies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Moppies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.