Circus Showgirls

Circus Showgirls boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Circus Showgirls.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stel je voor: een overvloed aan glitter en glamour. Deze circusachtige kostuums sprankelen als geen ander en voegen een vleugje betovering toe aan diverse feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om een interactief spel, een elegant optreden aan tafel of zelfs als gastvrouw bij de ontvangst van je genodigden, onze Goud Zwarte Showdames brengen een buitengewone charme met zich mee.

Met hun prachtige Circus outfit verwelkomen deze dames jouw gasten

Onze uitvoering is veelzijdig en past naadloos in verschillende situaties. Van bedrijfsevenementen tot bruisende borrels, van levendige festivals tot winkelcentra en spraakmakende openingen, onze aanwezigheid tilt elk evenement naar een hoger niveau. Met onze unieke uitstraling voegen we een exclusief element toe aan de atmosfeer, waardoor een blijvende indruk wordt gemaakt.

Deze thematische acts kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Of het nu gaat om een elegante entree, een gastvrije ontvangst van je gasten of zelfs het beweeglijk tussen de dansende menigte, onze Goud Zwarte Showdames voegen een onmiskenbare flair toe aan elk festijn.

Met veel flair en vriendelijkheid zijn ze op jouw evenement te zien

Kortom, ben je op zoek naar iets buitengewoons om je evenement te verrijken? Onze Goud Zwarte Showdames staan klaar om je gasten te betoveren met hun aanwezigheid. Neem contact met ons op en ontdek hoe deze sprankelende en veelzijdige act jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen!

Boeken of een optie plaatsen voor Circus Showgirls?

Voor meer informatie over Circus Showgirls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Circus Showgirls

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hostesses en Hosts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 943 mensen

Specificaties van Circus Showgirls

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Circus Showgirls

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Circus Showgirls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.