Airhockey game

Airhockey game boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Airhockey game.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bereid je voor om aangenaam verrast te worden wanneer de feestelijke sfeer wordt aangevuld met een onverwachte dosis uitdaging. Plotseling roept het Air Hockey spel je uit voor een spannend duel - en geloof ons, het is bijna onmogelijk om deze uitdaging te weerstaan! Air Hockey is niet zomaar een spel, maar ook een fantastische ijsbreker die een brede glimlach op ieders gezicht tovert.

De Airhockey game verzekert plezier en competitiviteit bij jouw gasten/klanten

Laat onze Air Hockey tafel rondgaan, barstend van opwinding en plezier. We zullen je aanspreken, uitnodigen om mee te doen en een levendige sfeer creëren. Ongeacht je leeftijd of ervaring, Air Hockey is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, uitdagingen aan te gaan en simpelweg een geweldige tijd te beleven.

Maar wacht, de spanning wordt nog groter met onze prijzen! De overwinnaar zal beloond worden met een leuk prijsje, terwijl de verliezer een lachwekkende uitdaging aangaat - een kans om de luchtigheid en het gelach in stand te houden. Van push-ups tot grappige opdrachten, het draait allemaal om het delen van plezier en vreugde.

Wie houdt er nou niet van airhockey? 

Of je nu op een bedrijfsfeest, een bruiloft, een festival of een buurtbijeenkomst bent, onze Air Hockey act is de sleutel tot ontspannen amusement. Maak je geen zorgen als je nog nooit eerder Air Hockey hebt gespeeld - onze entertainers zijn er om je te begeleiden en je een fantastische tijd te bezorgen. Dus, ben jij klaar om je vaardigheden te testen en een onvergetelijke dosis plezier te beleven? Zet je schrap voor een spannende uitdaging met ons Air Hockey spel!

Boeken of een optie plaatsen voor Airhockey game?

Voor meer informatie over Airhockey game kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Airhockey game

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kinderspelen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 792 mensen

Specificaties van Airhockey game

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Airhockey game

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Airhockey game kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.