The Power of Magic

The Power of Magic boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Power of Magic.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In deze 25 minuten durende illusieshow zal top illusionist Winfried u meenemen in de wereld van illusie en magie. De naam van de magicshow kun je letterlijk nemen want de power zal van het podium knallen.

Een snelle en spectaculaire illusieshow zal u van de ene verbazing in de andere vallen.

Door het ontwikkelen van zijn eigen illusies is het mogelijk om als enige illusionist ter wereld deze Magic Show ook te presenteren op een dansvloer of in een zaal met publiek rondom.

Wat Master Illusionist Winfried je gaat laten zien, is totaal onmogelijk.

Dit is echte magie!

Boeken of een optie plaatsen voor The Power of Magic?

Voor meer informatie over The Power of Magic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Power of Magic

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Goochelaars & Magic Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 80781 mensen

Specificaties van The Power of Magic

 • Tijdsduur: 1 x 25 minuten, 1 x 45 minuten
 • Geluid: exclusief
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: € 0,70 per km. va. Eindhoven (vice versa)
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor The Power of Magic

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,3.

Hokra

 • Door: Ankie Crielaard
 • Locatie: Bunnik
 • Datum:

Algemene waardering door klant : GOED

Waardering:

7,5

Praktijkschool De Rijzert

 • Locatie: 's Hertogenbosch
 • Datum:

Alle leerlingen waren enorm onder de indruk. De show was spectaculair en had een hoog tempo! De show sprak onze leerlingen en leerkrachten aan! De Illusionisten zelf waren ook heel vriendelijk en namen de moeite om na afloop leerlingen te woord te staan! Dit werd enorm gewaardeerd. Iedereen is erg enthousiast over alle medewerkers van de show. En ze zijn zeer zeker voor herhaling vatbaar. Ingevuld door: Rian Kessels

Waardering:

9,0

Biografie van The Power of Magic

Deze INTERNATIONAL AWARD WINNING MAGIC STAR, brengt een unieke, high energy illusieshow van hoog niveau.

Deze show is één van de meest spectaculaire magic show van dit moment! Winfried werd bij het grote publiek o.a. bekend van de SBS6 TV programma “de Nieuwe Uri Geller” en het programma “De Schatkamer” Telekids op RTL8. De afgelopen jaren was Winfried exclusief te zien met zijn eigen show in Attractiepark Slagharen, waar 4,5 miljoen bezoekers in aanraking kwamen met zijn magie. Master illusionist Winfried komt oorspronkelijk uit Nederland en behoort tot de toonaangevende illusionisten binnen Europa. Hij won een aantal van de meest prestigieuze onderscheidingen en awards. Zijn magie was te zien in theaters en op televisie wereldwijd!

Op dit moment heeft hij een eigen tv-programma Behind the Magic.

Hier neemt hij de kijkers mee achter de schermen bij zijn magie en bezoekt evenementen en theater voorstellingen die draaien om magie en illusie. Maar ook een grote merchandise lijn onder de naam Secrets by Winfried is op de markt met goocheltrucs, dvd’s en een goocheldoos. Master illusionist Winfried is een graag geziene gast wereldwijd. In verschillende Europese Attractieparken in Duitsland, Frankrijk en natuurlijk Nederland had hij zijn eigen show. Ook stond hij op grote podia in o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregens, Antwerpen, Brussel, Japan en zelfs de V.S.

Veelvuldig bekroond illusionist

Zo ontving de meervoudig Nederlands kampioen in Duitsland de Eremedaille van de Magische Cirkel en in Monaco tijdens het festival “Monte-Carlo Magic Stars” de onderscheiding “Mention Spéciale du Jury” onder toeziend oog van de Koninklijke Familie van Monaco. In Frankrijk kreeg Winfried de prestigieuze “Mandrake D’Or”, een prijs die tevens werd ontvangen door Siegfried & Roy (Las Vegas) en David Copperfield.

Grootste illusieshow van Nederland

Voor de ogen van een live publiek liet deze master illusionist de 185 meter hoge Euromast uit de Rotterdamse Skyline verdwijnen. Hiermee zette hij Nederlands grootste illusie ooit vertoond in Nederland op zijn naam.
Laat u net als de rest van de wereld betoveren door Winfried master illusionisten!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor The Power of Magic

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Power of Magic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.