Samba Quiz

Samba Quiz boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Samba Quiz.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Verrijk jouw evenement met de aanwezigheid van onze elegante dames, gehuld in schitterende kostuums. Ze nemen je mee in een unieke en op maat gemaakte quiz die naadloos aansluit bij jouw bedrijf of thema. Een interactieve, verrassende en bovenal plezierige ervaring staat op het programma! Deze charmante gastvrouwen bewegen vrij door de ruimte en nodigen persoonlijk mensen uit om deel te nemen aan de quiz.

Ervaar de betovering van de Samba Quiz!

Stel je voor: een bruisende sfeer waarin deelnemers uitgedaagd worden met boeiende vragen en intrigerende raadsels, terwijl ze omringd worden door een vleugje glamour en stijl. De Samba Quiz is niet alleen vermakelijk, maar ook een kans om intellectueel uitgedaagd te worden en samen met anderen plezier te hebben.

Onze stijlvolle dames zorgen voor een gedenkwaardige ervaring waarbij plezier en competitie hand in hand gaan. Of het nu een bedrijfsevenement, een themafeest of een andere bijeenkomst is, de Samba Quiz voegt een onmiskenbaar vleugje klasse en vermaak toe.

Weet jij van alles wat? Laat de Samba ladies jouw publiek testen

Wacht niet langer en zet de stap naar een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Boek vandaag nog en geef jouw evenement een sprankelende uitstraling met de Samba Quiz!

Boeken of een optie plaatsen voor Samba Quiz?

Voor meer informatie over Samba Quiz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Samba Quiz

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winkelcentrum Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 795 mensen

Specificaties van Samba Quiz

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Samba Quiz

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Samba Quiz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.