Ballonnenman Jerry

Ballonnenman Jerry boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ballonnenman Jerry.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Op zoek naar iets buitengewoons voor jouw evenement? Maak kennis met Jerry de Ballonnenman, geen gewone ballonnenclown, maar een ware ballonkunstenaar! Zijn creaties zijn uniek, kleurrijk en ronduit bizar - gemaakt van ballonnen door een echte meester in zijn vak. Jerry's optreden is veel meer dan alleen ballonnen; het is topentertainment met een lach, snelheid en interactie.

Een Ballonnenkunstenaar in Actie

Jerry de Ballonnenman is niet zomaar een ballonnenclown met een standaardrepertoire van ballonhondjes en zwaarden. Nee, hij tilt ballonkunst naar een nieuw niveau. Denk aan ballonnen in de vorm van stripfiguren, voertuigen, dieren, fantasiecreaties en meer. Bijna niets is te gek voor hem, en hij laat zijn kunstwerken met humor en snelheid tot leven komen.

Voor Welke Gelegenheden is Jerry Geschikt?

Of je nu een huwelijk, kraamfeest, winkelcentrumopening, bedrijfsevenement, festival, straatfeest of welk ander evenement dan ook organiseert, Jerry de Ballonnenman voegt een dosis vrolijkheid en kunstzinnigheid toe aan de gelegenheid. Zijn aanstekelijke enthousiasme en interactie met het publiek zorgen ervoor dat niemand zijn optreden snel zal vergeten.

Bijzonderheden

Het is belangrijk om te weten dat een ballonartiest een beperkte capaciteit heeft (ongeveer 20-25 creaties per uur). Bij grote groepen kan het voorkomen dat niet iedereen een creatie krijgt. Houd hier rekening mee bij het boeken van Jerry de Ballonnenman voor jouw evenement.

Boeken of een optie plaatsen voor Ballonnenman Jerry?

Voor meer informatie over Ballonnenman Jerry kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ballonnenman Jerry

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Kids Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1366 mensen

Specificaties van Ballonnenman Jerry

  • Tijdsduur: 4 uur, inclusief pauzes
  • Reiskosten: € 0,35 per km vanaf Zwijndrecht (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ballonnenman Jerry

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ballonnenman Jerry kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.