Champagne met Stelten

Champagne met Stelten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Champagne met Stelten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met volle trots introduceren wij onze prachtige Blue Ladies. De opvallende kobaltblauwe kleur straalt pure elegantie uit en zal ongetwijfeld de aandacht trekken. Deze act is werkelijk geschikt voor elke gelegenheid, of het nu gaat om bedrijfsfeesten, grandioze openingen, festivals of evenementen in de buitenlucht. De Blue Ladies zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook echte sfeermakers die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Bovendien kunnen ze ingezet worden om champagne of andere lekkernijen uit te delen aan jouw gasten, wat de interactie en feestvreugde vergroot.

Beleef een unieke ervaring met onze Champagne met Stelten act

De uitvoering van deze act is uitermate flexibel. Onze standaard bezetting bestaat uit 2 spelers, maar deze kan naar wens worden uitgebreid. Als je meerdere acts wilt combineren, is dat ook mogelijk. We staan open voor creatieve ideeën en thema's die niet op onze website te vinden zijn. Jouw visie en wensen zijn onze prioriteit.

Kortom, de Champagne met Stelten act met onze Blue Ladies biedt een onvergetelijke ervaring voor jouw evenement. Hun opvallende verschijning en interactieve mogelijkheden maken ze perfect geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze act jouw evenement kan verrijken en een blijvende indruk kan achterlaten bij jouw gasten.

Boeken of een optie plaatsen voor Champagne met Stelten?

Voor meer informatie over Champagne met Stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Champagne met Stelten

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Food Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 943 mensen

Specificaties van Champagne met Stelten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Champagne met Stelten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Champagne met Stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.