Bronzen Pauwen

Bronzen Pauwen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bronzen Pauwen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze champagnekleurige kostuums stralen pure glitter en glamour uit en zijn de perfecte aanvulling voor uiteenlopende feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om een sprankelend ontvangst van jouw gasten in combinatie met een champagnejurk of als betoverende sky girls, deze kostuums zijn veelzijdig inzetbaar en zorgen voor een verbluffende visuele impact.

Deze dames schitteren in het rond op jouw evenement

De uitstraling van deze thematische acts is zonder twijfel magisch en biedt een onvergetelijke ervaring voor gasten op allerlei soorten evenementen. Van bedrijfsevenementen tot borrels en thingamabobs, van festivals tot winkelcentra, van grandioze openingen tot intieme bijeenkomsten, onze bronzen pauwen tillen de sfeer naar een hoger niveau en voegen een uniek vleugje klasse toe.

De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Of je nu de gasten wilt betoveren bij de entree, een sprankelend ontvangst wilt verzorgen, of de pauwen tussen het feestgedruis wilt laten rondstralen, deze thematische acts voegen een vleugje betovering toe aan elk moment. Wat deze act nog specialer maakt, is de flexibiliteit die we bieden. Je kunt kiezen voor 1 of meer spelers, afhankelijk van de omvang van jouw evenement. Bovendien kunnen de pauwen zelfs iets uitdelen aan de gasten, waardoor ze niet alleen visueel indruk maken, maar ook interactief betrokken zijn bij het feest.

Prachtige kostuums en flexibel in uitvoering

Heb je een ander thema in gedachten? Geen probleem! We staan open voor aanpassingen om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met onze schitterende bronzen pauwen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze betoverende acts jouw evenement naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Boeken of een optie plaatsen voor Bronzen Pauwen?

Voor meer informatie over Bronzen Pauwen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bronzen Pauwen

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 975 mensen

Specificaties van Bronzen Pauwen

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Bronzen Pauwen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bronzen Pauwen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.