Levend Standbeeld - Man met bril

Levend Standbeeld - Man met bril boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - Man met bril.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stel je voor: een fascinerende aanvulling op elk evenement, de "Man Met Bril", een levend standbeeld dat zowel een zakelijke elegantie als een vleugje vrolijkheid uitstraalt. Met zijn roestig gouden verschijning betovert hij het publiek en creëert hij een atmosfeer van nieuwsgierigheid en verwondering. Dit levende standbeeld heeft een uniek element in de vorm van een bord dat hij vasthoudt, waarop op verzoek diverse boodschappen kunnen worden geplaatst. Dit zorgt voor een interactieve en aanpasbare dimensie aan zijn act.

Gouden standbeeld dat op ieder evenement aandacht trekt. maar... Hij leeft!

Zijn verbluffende gelijkenis met een echt standbeeld maakt de ervaring des te meeslepender. Hij lijkt bijna te bevriezen in de tijd, maar schijn bedriegt: dit is een interactieve kunstvorm die gegarandeerd gespreksstof zal opleveren. Het is een visueel spektakel dat een gevoel van mysterie en verfijning met zich meebrengt.

De veelzijdigheid van de "Man Met Bril" maakt hem geschikt voor diverse evenementen. Denk aan een sprankelende draai aan de jaarlijkse avondvierdaagse, waar hij de weg wijst op kruispunten en een vleugje magie toevoegt aan de route. Maar zijn talenten reiken verder dan dat. Plaats hem bij de ingang van een evenement en laat hem jouw gasten op unieke wijze verwelkomen. Hij creëert met gemak een sfeer van opwinding en betrokkenheid, waardoor iedereen met een glimlach binnenkomt.

De Man met bril wijst jou de weg met zijn bord

Maak jouw evenement memorabel met de "Man Met Bril". Hij transformeert de ruimte in een levendig kunstwerk en biedt een ongeëvenaarde ervaring voor alle aanwezigen. Of je nu een bedrijfsfeest, festival, jubileum of ander speciaal evenement organiseert, deze act voegt een sprankje magie toe dat nog lang na het evenement zal blijven hangen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je deze betoverende act kunt inzetten om jouw evenement onvergetelijk te maken!

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Man met bril?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - Man met bril kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - Man met bril

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1141 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - Man met bril

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Man met bril

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - Man met bril kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.