De Schenker van Damascus

De Schenker van Damascus boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Schenker van Damascus.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap in de betoverende wereld van de "Schenker van Damascus", een act die zang, theaterspel en onvergetelijke ervaringen combineert tot een meeslepend geheel! Laat je meevoeren naar de sfeervolle straten van Damascus, waar verhalen tot leven komen in de melodieën van poëtische liedjes en interactie met het publiek centraal staat.

De schenker van Damascus vertelt verhalen van ver

Bij deze unieke voorstelling draait het niet alleen om entertainment, maar ook om betekenisvolle momenten. Terwijl je je onderdompelt in een Oosterse ambiance, krijg je de keuze uit verfrissende limonade in diverse kleuren: sprankelend oranje, hartstochtelijk rood of misschien wel levendig groen. En hier komt het magische deel: elke verfrissende slok van deze limonade biedt je de gelegenheid om een wens te doen, waardoor de act een extra laag van hoop en verwachting toevoegt aan je ervaring.

De geest achter deze betoverende act is Dolf, een artiest die de bruisende straten van Damascus twee keer heeft betoverd met zijn talent. In deze historische stad ontdekte hij een authentieke schenkkan, direct van een lokale schenker, die hij met zorg en aandacht op zijn fiets meenam. De "Schenker van Damascus" act is  een sensatie, maar het wordt op een intieme manier uitgevoerd, waardoor je als publiek nauw betrokken raakt bij het verhaal en de emoties die worden overgebracht.

Een lekker drankje en een mooi lied of verhaal is wat de schenker uitdeelt

Dompel jezelf onder in de droomwereld die Dolf creëert en laat je verrassen door de kracht van zijn verhalen en de magie van zijn liedjes. Elk verhaal heeft een kern van waarheid, waardoor je zowel vermaakt als verwonderd wordt. Als je op zoek bent naar een unieke, intieme en meeslepende ervaring voor jouw evenement, dan is de "Schenker van Damascus" act een keuze die je gasten nog lang bij zal blijven. Breng deze buitengewone ervaring naar jouw locatie en geniet van het meesterwerk dat Dolf met passie en toewijding heeft gecreëerd!

Boeken of een optie plaatsen voor De Schenker van Damascus?

Voor meer informatie over De Schenker van Damascus kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Schenker van Damascus

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 1001 Nacht & Oosterse Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 858 mensen

Specificaties van De Schenker van Damascus

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Schenker van Damascus

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Schenker van Damascus kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.