Simbiose - Halloween

Simbiose - Halloween boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Simbiose - Halloween.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Betreed de betoverende wereld van SimBiose, een unieke en intrigerende Halloween-act met een Siamese tweeling die je stoutste verwachtingen zal overtreffen! Ontmoet Sim en Biose, een duo met 4 armen, 4 benen en 2 hoofden, dat je met verbazing en gelach zal verrassen. 

Deze twee karakters zitten aan elkaar vast

Deze Siamese tweelingact neemt je mee op een buitengewone reis waar schrik en plezier hand in hand gaan. Sim en Biose hebben een speciale gave: ze vinden er enorm veel plezier in om elkaar en het publiek de stuipen op het lijf te jagen om vervolgens in een schaterlach uit te barsten.

Sim en Biose vormen samen een uniek organisme, en ze creëren hun eigen wereld vol vrolijkheid en gekkigheid. Maar zelfs in hun perfecte harmonie ontstaan soms hilarische conflicten. De ene wil naar links, terwijl de andere naar rechts wil. Hieruit volgen grappige kibbelpartijen, gemopper en pruillipjes, die altijd leiden tot een inventieve oplossing die hen weer samenbrengt,

De synergy die deze twee laten zien n

Tijdens Halloween zijn Sim en Biose in hun element. Het ene moment duiken ze vol overgave in hun monsterlijke rollen, laten ze het publiek en elkaar schrikken. Het volgende moment barsten ze in lachen uit, zelfs om zichzelf. Deze dynamiek zorgt voor een onvergetelijke ervaring die je meeneemt van griezeligheid naar puur plezier.

SimBiose is meer dan een act, het is een kunstvorm van fysieke expressie. Ze brengen je in verwarring, laten je griezelen en vervolgens bulderen van het lachen. Mis deze sensationele Halloween-ervaring niet. SimBiose zal je betoveren met hun bijzondere performance en je laten genieten van een unieke combinatie van schrik, verwondering en vreugde.

Boeken of een optie plaatsen voor Simbiose - Halloween?

Voor meer informatie over Simbiose - Halloween kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Simbiose - Halloween

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Halloween Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 861 mensen

Specificaties van Simbiose - Halloween

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Werkhoven (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Simbiose - Halloween

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Simbiose - Halloween kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.