Akoestisch duo Camilla en Bas

Akoestisch duo Camilla en Bas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Akoestisch duo Camilla en Bas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Dit akoestische duo bestaande de prachtige zangeres Camilla en haar gitarist, zijn werkelijk de perfecte aanwinst voor iedere gelegenheid. 
Dit duo weet zowel een bijzondere intieme sfeer neer zetten, maar het is zeker niet gelogen dat zij er ook als duo echt een feestje van weten te maken. 
Van akoestische kleine liedjes met emotie gebracht, tot heerlijke meezingers en herkenbare songs voor een feestelijke vibe. Beide hebben ze een pop & jazz achtergrond en deze voorliefde voor muziekstijlen hoor je ook terug in hun samenspel.
Ook in het italiaanse genre te boeken.

Van klein tot groots 

De duizendpoot Bas op gitaar heeft niet alleen een heerlijke funky sound met zijn gitaarspel, maar weet tegelijkertijd met zijn footstep/kick-box een te gekke strakke beat neer te zetten die zorgt voor extra ritme en sound. 
En met deze combinatie is het mogelijk om zelfs van een duo formatie een bandgevoel te creëren (hun live 90’s dance medley in het Patronaat in Haarlem is nu al legendarisch).
 
Standaad beschikken zij over een subtiel en elegante geluidsset die voor privé gelegenheden en kleine bijeenkomsten (tot 150 personen) voor een aangenaam volume zorgt voor zowel als op de voorgrond als de achtergrond.
 
Camilla en Bas weten als geen ander zich naar iedere gelegenheid te vormen en voelen naadloos aan bij welke sfeer en vibe hun muzikale invulling gepast is. 

Uitgebreid tot aan DJ live act

Een extra leuke bijkomstigheid, is dat zowel de gitarist als deze sprankelende zangeres óók geboekt kunnen worden in een samenstelling van de DJ live act FloorJaxx. 
Samen met DJ en eventueel meerdere muzikanten, weten ze er een knalfeest van te maken en kunnen ze zowel solo als samen ook met deze act zorgen voor een spectaculair en te gek feest!
Informeer naar de mogelijkheden.

Boeken of een optie plaatsen voor Akoestisch duo Camilla en Bas?

Voor meer informatie over Akoestisch duo Camilla en Bas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Akoestisch duo Camilla en Bas

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 911 mensen

Specificaties van Akoestisch duo Camilla en Bas

  • Tijdsduur: 1 x 50 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Akoestisch duo Camilla en Bas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Akoestisch duo Camilla en Bas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.