Robin Matrix

Robin Matrix boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Robin Matrix.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Robin Matrix 100% Magic!

Robin Matrix is met zijn charmante uitstraling, perfecte presentatie en zijn eigen stijl een echte magische entertainer die de gasten meeneemt in zijn wereld van magie, illusie en bedrog.

Robin Matrix is onder andere te boeken voor:

· Table-Magic
· Pick pocket
· Magische productpresentaties
· Buhne act
· Beursshows

Boeken of een optie plaatsen voor Robin Matrix?

Voor meer informatie over Robin Matrix kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Robin Matrix

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Goochelaars & Magic Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27075 mensen

Specificaties van Robin Matrix

  • Tijdsduur: 2 x 60 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Robin Matrix

Robin Matrix is geboren en opgegroeid in Den Haag. Op zeer jonge leeftijd was Robin al erg creatief met goocheltrucs en dagelijks bezig met magie. Vanaf zijn 10e verzorgt hij al optredens voor publiek en langzaam aan realiseerde Robin zich dat hij van goochelen zijn beroep zou gaan maken.

Momenteel boekt hij veel succes bij zijn optredens. Robin heeft tijdens goochelwedstrijden heel wat prijzen in de wacht weten te slepen.

Robin Matrix is met zijn charmante uitstraling, perfecte presentatie en zijn eigen stijl een echte magische entertainer die de gasten meeneemt in zijn wereld van magie, illusie en bedrog. Robin zijn grootste succes tot nu toe waren zijn fantastische optredens op de World Expo in Aichi Japan, waar hij 3 maanden lang dagelijks 1000den mensen entertainde.

Robin Matrix staat garant voor kwaliteit op elk gewenst optreden!

Gewonnen prijzen 2006:
-Beste goochelaar van Nederland in de catergorie algemeen goochelen.
-Fred Kaps Award

Gewonnen prijzen 2007:
-De Grote prijs van Vlaanderen
-3e prijs TV-programma Bijna Beroemd

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Robin Matrix

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Robin Matrix kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.